Kézilabda

2022.03.20. 14:05

Vásárosnaményi gesztus az ukrán válogatottnak

A veszprémiek csapatbuszt küldtek értük, vasárnap Vásárosnaményban reggeliztek a kézilabdázók.

LTL

 A Bajnokok Ligája-induló Telekom Veszprém rendelkezésre bocsátotta a csapatbuszát az ukrán férfi kézilabda válogatott megsegítésére. A Német Kézilabda Szövetségtől kaptak meghívást a solingeni edzőtáborba.  


– Mivel a fennálló háborús helyzet miatt a válogatott saját buszával nem hagyhatta el az országot, a Telekom Veszprém azonnal a segítségükre sietett. Szombat éjjel Beregszásznál vették fel a játékosokat, és miután egyeztettünk dr. Csík Zoltánnal, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatójával, vasárnap kora reggel fogadtuk őket. A Szilva Termál- és Wellnessfürdőben felfrissültek, majd a Hunor Hotelben elfogyasztották a reggelijüket, és tovább utaztak – közölte érdeklődésünkre Filep Sándor, Vásárosnamény polgármestere.    
„Bár a pályán ellenfelek vagyunk és keményen küzdünk egymással, az életben a kézilabda szeretete összetart minket, ezért mindig ott vagyunk és segítünk, ha szükség van ránk, hiszen a sport nem része a háborúnak!” – olvasható a veszprémiek közösségi oldalán. Külön köszönik dr. Tilki Attila, Filep Sándor és Kiss B. Zoltán közbenjárását.

 

Borítókép: Filep Sándor közösségi oldala

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában