Szpari

2022.07.10. 16:33

Feczkó mester elégedett

A Szpari jól állta a sarat a bajnoki rajtra készülő élvonalbeli csapat ellen.

A kék mezes szlovénoknak ez a bajnoki főpróba volt

Forrás: nyíregyhazaspartacus.hu

Miként arról már beszámoltunk, a szlovéniai edzőtáborban készülő Nyíregyháza Spartacus szombaton edzőmeccset játszott az élvonalbeli NK Celje vendégeként. A találkozót végül a szlovénok nyerték 1-0-ra. 

- A hazai elsőosztályú csapatnak ez a volt a bajnoki főpróbája, mi a felkészülés közepén tartunk, így más volt a két csapat dinamikája – kezdte érdeklődésünkre a szombati meccs summázását Feczkó Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. - Labdabirtoklásban jobbak voltak a celjeiek, de amit gyakoroltuk védekezésben azt vére hajtották a fiúk. Egy véleményes tizenegyesen kívül csak egy átlövésük volt a szlovéneknek amikor védenie kellett a kapusunknak.

- Támadójátékban még van hova fejlődnünk, de mindenki nagyon jó teljesítményt nyújtott. A magasabb osztályú volt az ellenfelünk, ám ez a játékban nem látszott meg. Hétfőtől minél több taktikai elemet szeretnénk gyakorolni és két edzőmérkőzést is játszunk. Kíváncsian várom, hogy ezeken miként fognak visszaköszönni az edzésen gyakoroltak – így Feczkó Tamás.

A tervek szerint szerdán az a másodosztályú NK Aluminij, szombaton a harmadik ligás NK Sampion Celje ellen lépnek pályára a mieink. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában