Mennyei megyei

2022.08.27. 19:40

Nyolcig jutott a Namény; hibátlan maradt a Kemecse

A Nyír-Wetland megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában két mérkőzést rendeztek szombaton.

Fotó: Shutterstock

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 3. forduló
Vásárosnamény–Nyírmeggyes 8–3 (5–1)
Vásárosnamény, v.: Veres.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi (Erdélyi), Újvári P., Berec (Deák), Szabó, Illé,s Deskó (Újvári A.), Nagy Á., Barta, Orosz. Edző: Unchiás Rémusz.
Nyírmeggyes: Zán – Sivadó, Nagy Zs., Török, Ács, Székelyi (Domokos), Batizi Pócsi (Murányi), Preg, Gönczör (Csatári), Molnár, Hadadi (Máté). Edző: Kovács László.
Gól: Deskó 5, Újvári P., Barta, Szabó, illetve Batizi Pócsi, Sivadó, Ács. Ifi: 4–1.
Unchiás Rémusz: – Gratulálok a csapatnak! A fiúk áterezték a mérkőzés súlyát, úgy álltunk bele, ahogy kell. Akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna.
Kovács László: – Ilyen különbséggel is megérdemelt hazai győzelem született.

Kemecse–Tarpa 2–1 (1–1)
Kemecse, v.: Kondor.
Kemecse: Baráth – Csáki (Szűcs), Kovács, Boda (Törő), Majoros, Ádám (Bárdos), Szilágyi, Phrakonkham, Hokk Á. (Szaffián), Balogh, Sándor. Edző: Resán Attila.
Tarpa: Zenikov – Zajka (Rozman), Tupik, Bodan, Hilka, Romancsuk (Moticska), Barta, Kofel, Herman (Kosztik), Szavkin (Kobály), Lovincsuk. Edző: Oleh Litkov. 
Gól: Sándor (11-esből), Csáki, illetve Romancsuk.
Resán Attila: – Semmi sem véletlen.
Oleh Lutkov: – Első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, sajnos nem sikerült. A második játékrészben a Kemecse több helyzetet alakított ki és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. Köszönjük a vendéglátást! (Játékvezetők–Tarpa 2–1, nem kérünk többet ebből a játékvezetésből!)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában