Megyei foci

2022.09.17. 19:33

„Van egy Török Pistánk...”

A Nyír-Wetland megyei I. osztály 6. fordulójában hat mérkőzést rendeztek szombaton.

Nem bírt egymással a Nagyecsed és az Ibrány

Fotó: Pusztai Sándor

Labdarúgás: Nyír-Wetland megyei I. osztály, 6. forduló
Nagyecsed–Ibrány 0–0
Nagyecsed, v.: Takács.
Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó, Terdik (Urbin), Pócsi, Bulyáki, Kóka S., Kóka R. (Hadházi), Erdős, Rácz, Nyíregyházi (Tóth). Edző: Kósa József.
Ibrány: Aranyi – Molnár, Kiss (Bégányi), Nagy E., Blága (Bészély), Szikszay, Nagy D., Buka, Jeddi, Kecskeméti, Zubora. Edző: Kató István.
Ifi: 7–0.
Kósa József: – Egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet, sajnos három játékosom megsérült. Nem tudom, mit vétettünk a sorsnak.
Kató István: – Ha a csapat továbbra is ilyen felfogásban megy ki a pályára, mint az első félidőben, akkor szerezhetünk meglepetéseket, most a tizenegyest kihagytuk, így meg kell elégednünk az egy ponttal, aminek természetesen örülünk.

Kemecse–Újfehértó 1–1 (1–0)
Kemecse, v.: Fehér.
Kemecse: Baráth – Benedek, Kovács (Törő), Hadházi, Boda (Ádám), Majoros (Szaffián), Phrakonkham, Hokk Á., Balogh, Csáki, Sándor, Hokk B. Edző: Resán Attila.
Újfehértó: Nagy – Csáki, Ács (Papp), Simonka, Mezei (Bencze), Angyal (Varga), Hudák, Zámbó, Pallai, Daróczi, Somogyi (Szilágyi). Edző: Piskóti Zsolt.
Gól: Phrakonkham, illetve Zámbó. Kiállítva: Daróczi (41.). Ifi: 7–0.
Resán Attila: – Meccs közben sem tudtam volna megjósolni, hogy mi lesz a végeredmény.
Piskóti Zsolt: – Az első félidőben kiábrándítóan játszottunk, amit megfejeltünk még azzal, hogy az ellenfél térfelén összehoztunk egy piros lapot érő belépőt. Hozzáteszem, teljesen jogos volt a kiállítás! A második félidőben már ráismertem a csapatra, hatalmasat mentek a srácok, nagyon sajnálom őket, mert tíz emberrel nem csak helyzetekben, hanem mezőnyben is domináltunk végig. Megyünk tovább!

Nyírbátor-Kállósemjén 1-0 (0-0)
Nyírbátor, v: Tomori.
Nyírbátor: Borkó – Kovács, Szabó, Pálvölgyi (Török), Danó (Nagy), Nógrádi, Varga, Seres, Hegedüs, Lukács (Erdei). Játékos-edző: Erdei Zoltán.
Kállósemjén: Ovszijenko – Marozsán, Tóth (Kornutyak), Törtei, Hamza (Bodnár), Szabó, Danó (Vass), Fodor, Lakatos B., Gömze, Lakatos L. (Lakatos J.). Játékos-edző: Vologyimir Ovszijenko.
Gól: Török.
Erdei Zoltán: – Ez a mérkőzés igazi csapatmunka volt, amit megbeszéltünk a meccs előtt, az maximálisan visszaköszönt a pályán. Az első félidőben jól játszottunk, a második félidőben kiegyenlítődött a játék. Van egy Török Pistánk, aki meg tudja mutatni, miért van rá szükség a csapatban.
Vologyimir Ovszijenko: – A Bátor egy kicsikét jobban akarta ezt a győzelmet. Megkeressük a miértjeit és dolgozunk rajta. További sok sikert a hazai csapatnak.

Tarpa–Balkány 6–1 (1–0)
Tarpa, v: Bíró.
Tarpa: Zenikov – Zayka, Kobály (Kostik), Bodan, Hilka, Romanchuk, Motychka (Barta), Kofel, Herman, Savkin (Kuchynskyi), Lohvinchuk. Edző: Bubis Iván.
Balkány: Szalánczi – Sándor (Selymes), Fodor (Ungvári), Haller, Tóth, Tőkés, Németi, Pallai, Kertész (Szilágyi), Mányi, Molnár. Edző: Mirgai László.
Gól: Romanchuk 3, Herman, Barta, Kostik, illetve Mányi.
Bubis Iván: – Gratulálok a fiúknak, nagyon jó játékkal, gyönyörű gólokkal, megérdemelt győzelmet szereztünk! Külön gratulálok Romanchuk mesterhármasához.
Mirgai László: – Jól tartottuk magunkat nyolcvan percig, 3–1-nél kapusra vittük a labdát és a kimaradt helyzet után kontrából megkaptuk a negyediket, majd sajnos az utolsó tíz percben két játékosomat le kellett hozni sérülés miatt.

Csenger–Vásárosnamény 1–2 (0–1)
Csenger, v: Varga.
Csenger: Sass – Popovics, Nagy, Csorvási (Osváth), Jónás, Antal, Barcsay M., Nyéki, Lengyel (Katona), Mészáros, Bence. Edző: Barcsay István.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Bátyi, Újvári (Deák), Berec, Szabó, Illés, Deskó (Ujvári), Nagy, Barta (Bajusz), Orosz. Edző: Unchiás Rémusz.
Gól: Nyéki, illetve Szabó, Orosz.
Barcsay István: – A mérkőzés nem úgy sikerült, ahogy elterveztük, sajnos a második félidőben a helyzeteinket kihagytuk. A döntetlen igazságosabb lett volna.
Unchiás Rémusz: – Értékes győzelmet arattunk. Gratulálok a srácoknak, megyünk tovább, készülünk a hazai mérkőzésre!

Nyíregyháza II.–Mándok 1–1 (1–0)
Nyíregyháza, v: Goneth.
Nyíregyháza: Reszler – Gengeliczki, Oláh (Girdán), Hunyadi, Gönczör, Torkos, Tagai, Pataki (Ramos), Nagy, Szücs, Szerető (Artner). Edző: Tudja Dávid.
Mándok: Lőrincz – Nardai, Köblös, Jánvári, Koszta (Krajnyák), Lusánszki, Gyüre, Baglyos (Listván), Lakatos, Molnár, Cservenyák (Bugyi). Edző: Dolhai Máté.
Gól: Pataki, illetve Gyüre.
Tudja Dávid: – Magunkhoz képest gyengébben futballoztunk, a Mándok szervezetten védekezett, kontráiból veszélyt jelentett a kapunkra.
Dolhai Máté: – Nem értem az első félidei játékunkat, talán a legrosszabb félidőnk volt a mezőny egyik legjobb csapata ellen, amely bizonyította jó hírét. A második félidőben sokkal jobb hozzáállással mentünk ki, de hiába a helyzetek sokasága, nem tudtuk a mérkőzést megfordítani.

A bajnokság állása
1. Újfehértó 5 4 1 - 12-2 13
2. Kemecse 5 4 1 - 12-6 13
3. Tarpa 6 4 - 2 19-8 12
4. Nyíregyháza II. 6 3 2 1 14-5 11
5. Mándok 5 3 2 - 14-7 11
6. Kállósemjén 6 3 1 2 9-5 10
7. Csenger 6 3 - 3 18-13 9
8. Nyírbéltek 5 2 1 2 9-10 7
9. Nyírbátor 5 2 1 2 9-11 7
10. Mátészalka 4 2 - 2 6-2 6
11. Vásárosnamény 6 2 - 4 14-20 6
12. Balkány 6 2 - 4 8-18 6
13. Nagyecsed 6 1 2 3 3-10 5
14. Ibrány 5 - 3 2 4-11 3
15. Nyírmeggyes 5 - 1 4 9-19 1
16. Nagyhalász 5 - 1 4 3-16 1

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában