Kézilabda

2023.03.28. 21:53

Mindenkit vár a „Kapusbravúr”!

Farkas Andrea és Pastrovics Melinda Újfehértón tart tematikus kapusképző napot.

Korábbi válogatott hálóőrök látogatnak el április 11-én (kedden) Újfehértóra, a Szegedi Károly Sport és Szabadidőközpontba.

 

Pastrovics Melinda és Farkas Andrea (utóbbi korábban a kisvárdai első osztályú női kézilabda-csapat kapusedzője is volt) „Kapusbravúr” címmel egy tematikus kapusképző napot szervez, ahová várnak minden 12 és 18 év közötti, fejlődni vágyó kapuspalántát - fiúkat és lányokat egyaránt.

 

A részletes időrendi program még kidolgozás alatt áll, de ami biztos: a fiatalokra a nap folyamán két edzés, valamint egy csapatépítő foglalkozás is vár, illetve Farkas Andrea jóvoltából a „Kapusbravúr” tematikus nap résztvevői egy kapuspecifikus mentál tréningen is részt vehetnek.

 

Fontos! A részvétel ingyenes, jelentkezni pedig a [email protected] címen lehet, az egyesület nevének, a jelentkezők számának és életkorának megjelölésével. A kapusképző napon a részvevők egy ingyenes ebédet is kapnak.

A szervezők arra kérnek minden érdeklődőt, a szervezés elősegítése érdekében legkésőbb 2023. április 5-e (szerda) 12 óráig jelezzék a részvételi igényeket. 
KM

 

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában