Labdarúgás

2023.07.13. 09:25

Újabb felkészülési meccset játszott a Szpari

A labdarúgó NB II. új idényére hangoló Nyíregyháza Spartacus az ugyancsak másodosztályú Kazincbarcika vendégeként játszott felkészülési mérkőzést.

A fehér mezes Spartacusnak az első félidőben volt több lehetősége

Forrás: klub

Tímár Krisztián vezetőedző az új igazolások mellett számos próbajátékosnak is lehetőséget adott.

A nyíregyházi klub beszámolója szerint a Szpari kezdett jobban, számos alkalommal a kapu elé kerültek a vendégek. Az ígéretes támadásoknak a 22. percben lett eredménye: Kovácsréti Márk szöglete után Cseh Norbert fejelt szépen a kapu jobb oldalába (0–1). Kovácsréti a folytatásban is nagyon aktívan futballozott, az ő vezetésével a piros-kékek közel jártak ahhoz, hogy megduplázzák előnyüket.

A második félidőből tizenöt perc telt el, amikor a játékvezető Pataki Bence becsúszása után tizenegyest ítélt a hazai csapat javára, amivel egyenlített a Barcika. A második játékrész inkább mezőnyjátékot hozott, maradt az 1–1-es eredmény.

A Szpari nem áll le a munkával és szombaton 10.30-kor újabb felkészülési mérkőzést játszik, akkor a Karcag lesz a vendég Örökösföldön.

Labdarúgás: felkészülési mérkőzés
Kazincbarcika–Nyíregyháza Spartacus 1–1 (0–1)
Nyíregyháza: Dala (Fejér 60.) – Gyenti (Oláh, 60.), Baki (Gengeliczki, 60.), Rjasko (Alaxai, 60.), Nagy B. (Iharos, 60.), Sigér (Vámos, 60.), Toma (Czimer-Nyitrai, 60.), Kesztyűs (Pataki, 55.), Herjeczki (Gresó, 60.), Kovácsréti (Lokilo, 60.), Cseh (Myke, 60.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában