Labdarúgás, vármegyei I. osztály

2023.09.23. 18:34

Idegrendszert próbáló meccs volt

Körömrágósra sikeredett a Csenger–Nyírbátor találkozó.

Fotó: Pexels

Labdarúgás: Nyír-Wetland vármegyei I. osztály, 7. forduló

Vásárosnamény–Nagyecsed 1–2 (1–2)
Vásárosnamény, v.: Tomori.
Vásárosnamény: Kardos – Géci, Tóth, Deskó, Kopor, Kozma (Deák), Barta (Berec), Újvári, Balogh (Zán), Illés, Orosz. Edző: Bardi Gábor.
Nagyecsed: Szabolcsi – Zámbó, Marinas, Ladányi, Pócsi, Kóka, Nagy N. (Jónás), Nagy Z. (Sarkadi), Erdős, Szabó, Somlyai (Jóni). Edző: Harbula Balázs. 
Gól: Újvári, illetve Marinas, Pócsi.
Bardi Gábor: – Ezen a mérkőzésen jobb volt a Nagyecsed, ezért megérdemelten győzött.
Harbula Balázs: Az első félidőben a lehető legjobbkor, az elején és a végén rúgtuk a gólokat. Sajnos, a szünet után nem sikerült lezárni a mérkőzést, pedig úgy érzem, közelebb álltunk a harmadik gólhoz, mint a hazaiak az egyenlítéshez. Egy jó Naményt sikerült legyőzni!

Nyírmeggyes–Tarpa 0–1 (0–0)
Nyírmeggyes, v.: Goneth.
Nyírmeggyes: Zán – Nagy, Török G., Ács, Batizi Pócsi (Tőkés), Sitku, Máté, Szabó (Farkas), Török M. (Preg), Szondi (Sivadó), Csatári. Edző: Kovács László.
Tarpa: Csiskan – Gál, Bodan, Havriljuk, Arsen, Kucsinszki (Nemes, Hilka), Herman (Vinitkij), Palcsej, Prihoda (Romancsuk), Lovincsuk, Sztankov. Megbízott edző: Jeremejev Viachesláv. 
Gól: Romancsuk.
Kovács László: – Tisztesen helyt álltunk a nagyon jó erőből álló Tarpával szemben, küzdeni tudásból jelesre vizsgázott a csapat. Egy kis szerencsével pontot szerezhettünk volna itthon.
Viachesláv Jeremejev: – Sokat támadtunk, de csak egy gól tudtunk rúgni. Örülünk, hogy megszereztük a három pontot.

Csenger–Nyírbátor 4–4 (3–1)
Csenger, v.: Papp.
Csenger: Korompai – Szedlacsek, Osváth, Nagy, Csorvási, Jónás, Antal, Peterman, Nyéki (Mészáros), Bence (Gaál), Barcsay (Katona). Edző: Juhász Ferenc.
Nyírbátor: Jóbi – Tóth Sz., Szücs (Orosz), Bakó, Nógrádi (Czerula), Tóth E., Varga, Terdik (Erdei), Török (Pálvölgyi), Szabó, Kun (Bakosi). Játékos-edző: Erdei Zoltán. 
Gól: Csorvási 2, Bence, Barcsay (11-esből), illetve Tóth Sz. (11-esből), Pálvölgyi, Szücs, Kun.
Juhász Ferenc: – Aki szereti az izgalmas mérkőzéseket, az kövesse nyomon, hogy a Csenger mikor és hol játszik, mert a mérkőzéseinken háromszor fordul az eredmény, büntetők vannak és átlagban nyolc gól születik, ami idegrendszer próbáló.
Erdei Zoltán: – Az első félidőben nyújtott teljesítménnyel a csapatnak el kell majd számolnia a következő edzésen. A második félidőben mutatott játékért gratuláció jár a fiúknak. Azt viszont nem értem, hogy egy csapat hogy tud két ilyen ellentétes félidőt játszani. Aztán meg tudtuk fordítani a mérkőzést, kicsit nagyobb energiát fektettünk a meccsbe és ezzel a végjátékkal igazságos eredmény született.

Kótaj–Mándok 2–2 (1–2)
Kótaj, v.: Veres.
Kótaj: Reszler – Sallai, Hangácsi (Illés), Nagy, Papp, Tüzes, Boros, Nardai, Csörgő (Dencs), Szarka, Molnár (Sárközi). Edző: Seregi Mihály.
Mándok: Lőrincz – Köblös, Jánvári, Koszta (Nagy), Bokor (Baglyos), Gyüre, Jene, Molnár, Matyi, Budaházi (Csercsa), Cservenyák. Edző: Kocsis János. 
Gól: Molnár, Nagy, illetve Gyüre, Matyi.
Seregi Mihály: – Megmutatta a csapat, hogy van tartása, nulla kettes állásnál is bebizonyítottuk, hogy jó csapat vagyunk és sikerült itthon tartani az egy pontot hazai pályán. További sok sikert a Mándoknak!
Kocsis János: – Köszönjük ellenfelüknek, hogy sportszerűen hozzájárult az időpont változtatáshoz. A mérkőzésről annyit, hogy visszafogott teljesítményt nyújtottunk, ezen a meccsen nem érdemeltünk többet az egy pontnál.

Vasárnap játsszák: Ibrány–Mátészalka, Újfehértó–Kemecse és Nyírbéltek–Nagykálló.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában