Labdarúgás, NB I., Kisvárda Master Good

2023.09.05. 10:34

Megtartotta első edzéseit Mátyus János

Válogatott szünet ide vagy oda, tréningeket vezényelt a Kisvárda új vezetőedzője.

Az első tréning még az ismerkedésről szólt.

Fotó: kisvardafc.hu

Mátyus János vezetőedző és segítője, Felipe Matos vasárnap aláírták szerződéseiket azt NB I.-es Kisvárda Master Good csapatával, hétfőn kora este pedig már meg is tartották az általuk vezetett első közös edzést.

Bemutatkozott az új mester

Révész Attila sportigazgató mutatta be az új edzőket az öltözőben, majd Mátyus János intézett szónoklatot a játékosokhoz. Aki ismeri őt, annak cseppet sem volt meglepő a habitus, amit a mondandójában képviselt.

Az első tréning nyilván még az ismerkedésről szólt, kedden azonban már két edzés szerepelt a programban, a terhelés adagolásánál ellenben figyelembe lehetett venni, hogy a válogatott szünet miatt sem ezen, sem a jövő héten nem lesz bajnoki mérkőzés. Meccs viszont igen, hiszen pénteken 11 órától az NB II.-ben remek rajtot vett Nyíregyháza Spartacus vendégei lesznek Örökösföldön, 17-én, vasárnap pedig a Mol Magyar Kupában lépnek pályára a Pilisi LK ellen.

Akadtak hiányzók, hiszen Danijel Petkovics és Driton Camaj a montenegrói válogatottnak a tagjai, Mario Ilievszki pedig az északmacedón U21-es nemzeti csapatban szerepel a héten. Ugyancsak igazoltan van távol Mátyus János másik segítője, Bojan Trkulja, aki a szerb U19-es válogatott szakmai stábjában is helyet kapott.

A jelenlévő játékosok közül a pénteki újpesti góljával az immár legeredményesebb kisvárdai futballista (ez volt a 19. találata) Jasmin Mesanovic edzett külön kisebb izomsérülése miatt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában