Labdarúgás, NB III.

2023.09.08. 12:54

Nehéz meccsekre készülve

A Sényő a DEAC gárdáját fogadja, míg a Kisvárda II. Tiszafüredre látogat.

Rubus Tamásékra (pirosban) nehéz csata vár.

Fotó: kisvardafc.hu

Az előző játékkörben éppen egymás ellen lépett pályára az NB III. Észak-keleti csoportjában érdekelt Kisvárda II., valamint a Sényő. A mérkőzés azonban a hatalmas esőzés miatt félbeszakadt, azt majd szeptember 13-án, szerdán pótolják. A soron következő játékkör minden meccsét szombaton rendezik, a tabella tizennegyedik helyén tanyázó Sényő a harmadik DEAC gárdáját fogadja.

Szerdán pótolják a rangadót

– Sajnos az előző, Kisvárda elleni mérkőzésünk bő tíz perc elteltével véget ért – vezette fel az összecsapást Imrő László a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a csapat munkáját. – Remek hangulatban készültünk a héten, habár egy jó pár játékosunk kisebb megfázással küzdött, valószínűleg éppen a rétközi meccs nagy esőzése miatt. Péntekre ellenben mindenki rendbe jött, így bizakodva várjuk a mérkőzést annak ellenére, hogyha a tabellára tekintünk, akkor nem mi vagyunk az összecsapás esélyesei. Viszont azt gondolom, hogy a tabella az mindig csak a pillanatnyi állapotot mutatja, így azon leszünk, hogy felborítsuk az előzetes esélyeket.

Eközben a negyedik helyezett Kisvárda II., immáron ismételten csak Gerliczki Mátéval a kispadon, a kilencedik Tiszafüredet látja vendégül.

– Visszatértünk a csapathoz, ahol ugyanonnan tudjuk folytatni, ahol korábban abbahagytuk, mivel Csernijenko Ruszlánék is hasonlóan jó munkát végeztek az elmúlt hetekben – mondta el lapunk megkeresésére Gerliczki Máté. – Ugyanúgy mint eddig, ezúttal is a győzelemre törekszünk, ezzel a mentalitással készültünk a héten. A Tiszafüred veszélyes ellenfél, annak ellenére, hogy a tabellán elfoglalt helye nem ezt mutatja, személyében egy sokra hivatott gárdát tisztelhetünk.

Labdarúgás: NB III.: Észak-keleti csoport, 7. forduló
Facultas-Tiszafüred VSE–Kisvárda Master Good II., Tiszafüred, Lipcsey Elemér Sporttelep, v.: Muhari (Czeglédi, Végh). 16.
Sényő-Carnifex FC–DEAC, Sényő, Sényő-Carnifex FC Sporttelep, v.: Leél-Őssy (Deme, Tóth). 16.
További mérkőzések: DVTK II.–REAC, DVSC II.–Karcag (11.), Cigánd–Hatvan, Putnok–Újpest II., Eger–Salgótarján, Gyöngyös–Tiszaújváros (16.).

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában