Megyei foci

2023.12.04. 10:29

„Ez a válogatott torna sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettük volna”

Válogatottunk csak az első meccsen talált be, így nem volt esélye a tornagyőzelemre.

A kék mezes szabolcsiak elsősorban támadásban nem remekeltek

Fotó: Gazdag Mihaly

Vármegyénk csapata rendszerint jól szerepel az amatőr válogatottak országos nagy pályás tornáján, elég csak a hétvégét megelőző, 2021-es viadalra gondolni, amikor a mieink megnyerték a régiójukat, majd bronzérmet szereztek az országos döntőn. Idén Nyírbátor adott otthont az Észak-keleti régió összecsapásainak, így házigazdaként hatványozottan nagy volt az elvárás a szabolcsiakkal szemben.

Sajnos mégsem úgy alakult a torna, ahogy sokan várták. Válogatottunk az első meccsét 2–0-ra megnyerte a hevesiek ellen, majd két vereséget és egy döntetlent jegyzett, így a harmadik helyen zárt, míg az országos döntőre a borsodiak kvalifikáltak.

– Ez a válogatott torna sajnos nem úgy alakult, ahogy szerettük volna – ismerte el a szabolcsi csapatot irányító Kiss Tamás. – Az első találkozón jól működött a játékunk, utána azzal volt a legnagyobb problémánk, hogy nem tudtunk kapuba találni, pedig bőven adódtak lehetőségek, még büntetőt is hibáztunk, egyszerűen „beoltottak” minket gólszerzés ellen. Ahogy a szakmai stáb és a játékosok, úgy a vármegyei szurkolók is sokkal jobb szereplést vártak el tőlünk.

– Szeretném megköszönni a szövetség vármegyei igazgatóságának és Kvaka Árpád igazgatónak a bizalmat, a játékosoknak azt, hogy a bajnokság után ránk szánták az idejüket! Óriási köszönet és elismerés jár továbbá Nyírbátornak a rendezésért, a pályát és minden körülményt tekintve jelesre vizsgáztak a szervezők – tette hozzá a tréner.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában