Labdarúgás, NB III., Sényő FC Selyem-Ber

2024.01.25. 13:20

Ismét benépesült a sényői öltöző

Az NB III.-as gárda keretében már biztosan lesznek változások.

A sötét mezes Sényő már megkezdte a felkészülést.

Fotó: Gazdag Mihály

A Sényő FC Selyem-Ber a tizenharmadik, osztályozós helyről várja az NB III. Észak-keleti csoporjának tavaszi folytatását, miután az őszi pontvadászatot négy győzelemmel, öt döntetlennel és nyolc vereséggel abszolválta. A játékosok már decemberben megkapták az egyéni szintentartáshoz szükséges edzésterveiket, míg a közös munka január 15-én, hétfőn indult. A tervek szerint a gárda öt mérkőzést játsszik a március 3-i rajt előtt, amelyek közül sajnos az első, Tarpa elleni találkozó a vármegyei első osztályú alakulat pályájának rossz állapota miatt elmaradt.

Megkezdődött a jövés-menés

A játékoskeretben is vannak már változások, Erdei András Cigándon folytatja, Kovács Ádám Mátészalkára szerződött, Krizsanovszki Ádám Vásárosnamény felé vette az irányt, míg Sárosi Norbert jövőjéről egyelőre nem lehet túl sokat tudni, bár az bizonyos, hogy nem marad a nyírségi klub kötelékében. 

Két újonnan érkező kezdte meg az alapozást Nagy Sándor csapatával, nevezetesen Talián László és Torkos Máté. Előbbi a Nyíregyháza Spartacusban nevelkedett, majd sokáig a Szpari II. kapuját védte, mielőtt a szintén az NB III.-ban szereplő Cigándhoz igazolt volna. Utóbbi ugyancsak a Spartacus utánpótlásából került ki, a támadó az őszi szezont a Bicske színeiben töltötte, így osztályt nem, csak klubot vált. 

Mint ismert, a bajnokságot a Karcag elleni sikerrel kezdte a Sényő, amit két döntetlen követett. majd sajnos belecsúsztak egy komolyabb hullámvölgybe, melynek során számos olyan döntetlent és vereséget hozott a csapat, amikor egy-egy az utolsó percekben kapott góllal úszott el a három pont, vagy éppen az iksz lehetősége. Az őszi szezon végére (majd a tavaszról előrehozott meccsekre) sikerült egy kissé előre lepni, részben köszönhetően annak, hogy tovább bővült a szakmai stáb összetétele, a vezetőedzői posztot Nagy Sándor vette át, akinek Fiumei Viktor, mint pályaedző és Imrő László, mint kapusedző segítik a munkáját. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában