Kézilabda, Kisvárda Master Good SE

2024.02.06. 17:59

Idény végén távozik a Kisvárda válogatott játékosa

Négy játékosával, köztük csapatkapitányával hosszabbított a rétközi együttes.

Szon.hu

Juhász Gréta máshol folytatja pályafutását

Fotó: Czinege Melinda

Javában zajlik még a küzdelem az élvonalbeli női kézilabda bajnokságban. A Kisvárda Master Good SE vezetősége azonban már előre is tekint és elkezdte kialakítani a következő kiírás keretét. Hosszas tárgyalások után négy játékosukkal is hosszabbítottak, egy játékosuk viszont távozik az idény végén.
A folytatás mellett döntött és újabb egy évre kötelezte el magát a csapatkapitány, Karnik Szabina, „Szacsa” négy éve Debrecenből érkezett Kisvárdára.
– Egy pillanatig sem gondolkoztam a hosszabbításon, otthonomként tekintek Kisvárdára, beleértve a vezetőséget, a szakmai stábot és a lányokat is. Nagyon jó családias közösség alakult ki, minden együtt töltött perc élmény velük. 
Szintén marad és újabb egy évet írt alá Mérai Maja, a Nemzeti Kézilabda Akadémiától érkező balszélső a negyedik idényét kezdi meg meg szeptemberben.
– Nem volt nehéz meghoznom ezt a döntést, nagyon jól érzem magam Kisvárdán. Élvezem a szakmai stáb bizalmát, minden adott ahhoz, hogy fejlődjek és kihozzam magamból a maximumot.
Továbbra is a Kisvárdát erősíti újabb egy szezonon keresztül Mátéfi Dalma, az együttese kapusa 2020-ban érkezett a rétköziekhez.
– Voltak bennem kérdések, de komolyan meg sem fordult a fejemben, hogy máshol folytassam. Kisvárdán minden körülmény alkalmas arra, hogy a legjobbamat nyújtsam napról napra, mérkőzésről mérkőzésre. Az sem elhanyagolható, hogy nagyon jó közösséget alkotunk a csapattal, baráti kapcsolatot ápolunk egymással. Ez a kettő pedig arra ösztönzött, hogy itt folytassam a pályafutásomat.
Újabb két évre kötelezte el magát a nyáron igazolt jobbszélső, Gém Léna.
– Tavaly érkeztem és sikerült nagyon jól beilleszkednem. Egyre több lehetőséget kapok, ez pedig elősegíti a fejlődésemet. Ezért örömmel maradok Kisvárdán.
A négy érkező mellett egy távozóról számolt be honlapján az egyesület, válogatott balátlövőjük, Juhász Gréta a következő idényben másik egyesületben folytatja pályafutását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában