Röplabda, női Extraliga, Fatum-Nyíregyháza

2024.02.21. 11:52

Jön a MÁV Előre elleni párharc második felvonása

Mindenkire nagy szükség lesz a nyíregyházi mérkőzésen.

Nagy Sanja

Fotó: KM-archív

Csütörtökön következik a női röplabda Extraliga negyeddöntőjének második felvonása. Az elsőt a Fatum-Nyíregyháza nyerte Székesfehérváron 3:0-ra, így előnnyel várhatja Adrian Chylinski egylete a nyíregyházi összecsapást. Több jó egyéni teljesítmény volt vasárnap a csapatban – Nina Kocics, Ivan Jeremics és Valeri Carabali is kitett magáért, és erre szükség lesz a második meccsen is, mert bár egy csatát már megnyert a gárda, a háborút még koránt sem. Szükség lesz a szurkolók segítségére is, akik egy régi ismerőssel is találkozhatnak.

Régi-új játékost igazoltak

A Fatum ugyanis megállapodott a center Nagy Sanjával, aki a következő hónapokban segíti a keretet. Lászlop Alexandra sérülése miatt ezen a poszton nehéz helyzetbe került a sor, ezért – bár az átigazolási időszak már lejárt – a szövetség hozzájárulásával szerződtethetett játékost a klub. Nagy Sanját nem kell bemutatni a nyíregyházi szurkolóknak, bár ők még leánykori nevén, Sanja Kalicsaninként ismerhették. Sanja 2017 és 2019 között két éven át erősítette a Nyíregyházát, ezt követően a Vasas Óbuda játékosa volt, onnan vonult vissza a 2021-2022-es szezon végén.

A csütörtöki találkozót 18 órától rendezik a Continental Arénában

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában