Labdarúgás

2024.02.01. 13:07

Tisztesen helyt álltak a keszthelyi teremtornán

Mindhárom meccsüket csak egy góllal veszítették el a kétnapos tornán.

Szon.hu

Az elmúlt hétvégén Keszthely adott otthont az MLSZ Területi Igazgatóságok munkatársai, bizottsági tagjai számára rendezett Csík Ferenc-emléktornának.
A kétnapos teremlabdarúgó eseményen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegye Területi Igazgatósága is részt vett. A tizenöt együttest felvonultató tornán a mieink valamennyi mérkőzésükön több helyzetet kidolgoztak, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott, így mindhárom találkozójukat, ugyan a lehető legminimálisabb különbséggel, de elvesztették. Mindez a 12-15. hely eléréséhez volt elegendő – itt nem rendeztek külön helyosztókat. A színvonalas tornát végül Nógrád vármegye csapata nyerte meg, Veszprém és Komárom-Esztergom megye előtt. 
A csapat tagjai voltak: Lénárt Attila (kapus – Zala megye), Dr. Szabolcsi Szabolcs, Papp Csaba, Kovács István, Sille Árpád, Márton Péter, Dr. Hozdik László, Kvaka Árpád, Lipők Sándor. Csapatvezetők: Antal Edit, Nagyné Erzsó, Márton János.
Vármegyénk eredményei: Jász-Nagykun-Szolnok 0-1, Fejér 1-2, Csongrád-Csanád 0-1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában