Szpari

2024.03.18. 11:31

„Próbáltunk a Budafok elleni hibánkból tanulni” – Tímár Krisztián

A Nyíregyháza Spartacus sorozatban harmadszor veszített pontokat.

Kovácsréti Márk (j) aktívan játszott, ám két nagy helyzetét kihagyta

Fotó: Trifonov Éva

Nehéz feladat várt a Nyíregyháza Spartacusra, hiszen Nagy Dominik, Géresi Krisztián és Myke Ramos nélkül kellett kilábalnia a kisebb hullámvölgyből, mely alatt döntetlent játszott a Soroksárral és kikapott Budafokon. Mindezt a megtáltosodó, feljutásért harcoló Szeged ellen kellett megtenni.

Utóbb megjegyezhetjük, a játékot tekintve sikerült javítani, hiszen a Szpari két-három gólt szerezhetett volna, míg a túloldalon igazi helyzetet nem engedett riválisának, ám saját lehetőségeiből egyet sem értékesített, így 0–0-t ért el.

– Próbáltunk a Budafok elleni hibánkból tanulni és ezúttal a jobbik arcunkat mutattuk – értékelt Tímár Krisztián, a Spartacus vezetőedzője. – Az első félidőben nagy fölényben futballoztunk, sok szép támadást vezettünk. A mérkőzés rangadóhoz méltó iramot hozott. Sajnos nem tettük fel „i”-re a pontot, mert nem szereztünk gólt, de a játék képe biztató volt, jól játszottunk egy jó csapat ellen, ami azért is örömteli, mert a sérültek és az eltiltottunk helyére belépő játékosok jó teljesítményt nyújtottak.

A Nyíregyháza egymást követő három meccsén pontokat veszített, míg legfőbb üldözői, az ETO FC Győr és a Vasas is győzött vasárnap, így mindkét csapattal szemben hét pont maradt az előny kilenc fordulóval a vége előtt.

Az NB II.-ben ezen a hétvégén nem játszanak, a válogatott szünet után a Szpari a sereghajtó Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában