Sportprogram

2024.04.15. 13:30

Heti program: válogatott meccsek és sorsdöntő bajnokik

Kiemelt csapataink nagyja pályára lép ezen a héten, de rendhagyó esemény is lesz.

A Fatum-Nyíregyháza akár már ezen a héten befejezheti a szezont

Forrás: Kohut Árpád/klub

A Fatum-Nyíregyháza két mérkőzést is játszik, szerdán idegenben, pénteken a Continental Arénában csap össze az Újpesttel. A női röplabda Extraligában az ötödik hely a tét, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban egy nullára vezetnek a mieink, azaz pénteken akár le is zárhatják a szezont.

A Hübner Nyíregyháza BS számára még nem ér véget az idény, a MAFC elleni negyeddöntő azonban mindenképpen lezárul szerdán. A Cápáknak Budapesten kell bravúrt elérniük ahhoz, hogy bejussanak a legjobb négy közé.

Ugyanezen a napon a labdarúgó Vármegyei Kupában verseng a még állva maradt nyolc csapat. A tét itt sem kicsi, a négy győztes ugyanis már biztosan ott lesz a Magyar Kupa következő kiírásában.

Vármegyénk első-, és másodosztályú labdarúgóira szombaton vár nagy feladat. A Nyíregyháza Spartacus a Vasast fogadja Balmazújvárosban, a győzelemmel jelentősen leszakítaná nagy riválisát és újabb óriási lépést tenne az NB I felé. 

A Kisvárda Master Good ezzel szemben azért küzd, hogy az élvonalban maradjon, ehhez azonban nem elég ezen a hétvégén legyőzni a bajnoki címre esélyes Ferencvárost, hanem más mérkőzésen is kedvező eredménynek kell születnie. A kisvárdai kézilabdázók sem néznek könnyű forduló elé a Győri ETO vendégeként. A szabolcsiak feladatát nehezíti, hogy a hazaiknak sem fér bele hiba a bajnokságban.

A hét utolsó napjaiban válogatott meccseket is rendeznek a Continental Arénában: U19-es futsal nemzeti csapatunk két felkészülési mérkőzést játszik Ukrajnával. A mieink keretébe az A’Stúdió Futsal Nyíregyháza fiatal tehetsége, Urr Dániel is bekerült. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában