Labdarúgás, McDonald’s Fair Play Cup

2024.04.18. 12:36

Szalkai és várdai siker a középiskolásoknál

Szon.hu

Mátészalkai és kisvárdai siker született a McDonald’s Fair Play Cup megyei döntőjén, így ők képviselhetik Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyét a jövő heti körzeti fináléban. Az előző évinél több, összesen 77 csapat nevezett Szabolcs-Szatmár-Beregből az MLSZ Területi Igazgatósága által szervezett 2023-24-es középiskolai tornasorozatra. A fiúknál 55 csapat, míg a lányoknál 22 csapat jelentkezett, összesen több mint 750 játékossal.
Az őszi és tavaszi körzeti selejtezőkben a legjobban szereplő csapatok április 15-én a Nyírbátorban megrendezett fináléban mérkőztek meg egymással. A színvonalas és izgalmas döntőben a fiúknál – a tavalyi évhez hasonlóan - a Dolhai Máté felkészítő tanár által edzett kisvárdai Bessenyei György Gimnázium csapata végzett az élen, míg a lányoknál a Varga András felkészítő edző által edzett mátészalkai Esze Tamás gimnázium csapata lett a legjobb.
Az öt megyei bajnokot felvonultató Észak-Keleti Körzeti döntőt április 23-án Debrecenben rendezik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában