Kézilabda

2024.06.21. 14:57

Strandkézilabda: Tiszavasváriban találkoznak a sportág szerelmesei

Nem szabad késlekedni: június 28-áig lehet beadni a nevezéseket a [email protected] e-mail címen. A vármegyei szövetség újabb strandkézilabda tornát szervez, ezúttal névadó szponzort is sikerült találni a verseny megszervezéséhez.

Tarnavölgyi Gergely

Várják a csapatok jelentkezését Tiszavasváriba

Fotó: Illusztráció: MW-Archív

Alig, hogy befejeződött az V. HUN-BEACH strandkézilabda torna a nyíregyházi Aquarius Élmény- és Parkfürdőben, itt a következő verseny: július 7-én Tiszavasváriba csábítja a strandkézi szerelmeseit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kézilabda Szövetség.

strandkézilabda
Nyíregyházán az utánpótlás korú játékosok léptek a homokra, a tiszavasvári strandkézilabda tornán most az ifjúsági és a felnőtt csapatokon a sor
Fotó: Illusztráció: MW-Archív

További örömteli hír, hogy a vármegyei szövetség a július 7-ei (vasárnap) verseny sikeres és színvonalas lebonyolításához támogatót talált a nyíregyházi székhelyű, személy- és vagyonvédelemmel foglalkozó PorubSec Kft. személyében.  

És hol lehet nevezni a strandkézilabda tornára?

A tiszavasvári versenyre felnőtt (férfi, női) és ifjúsági (leány U-19 és fiú U-20) csapatok jelentkezését várja a szövetség, nevezni június 28., péntek 12 óráig lehet a [email protected] e-mail címen lehet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában