Vármegyei foci

2024.07.10. 09:32

Kialakult a vármegyei másodosztály mezőnye

Három csoportban összesen negyvenkét csapat versenyez a következő idényben.

A szürke mezes szakolyiak bajnokságot nyertek, de maradnak a másodosztályban

Fotó: Sipeki Péter

A nevezések és a hiánypótlások lezárultát követően az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Igazgatóságának versenybizottsága a csapatok számának területi eloszlása és az utazási távolságok figyelembevételével elkészítette a 2024–2025-ös vármegyei másodosztályú bajnokság csoportbeosztását. A jogot szerző 42 csapatot három csoportba osztották.

Az előző szezonhoz képest változás a mezőnyben, hogy a Gergelyiugornya, Baktalórántháza, Nyírvasvári trió a vármegyei első osztályban indul, míg a Szabolcsveresmart nem nevezett.

Érkezett azonban a harmadosztály bajnokai közül a Bogát 2000 TC és a Nyírcsaholy, míg a Kállósemjén visszanevezett ebbe az osztályba. A fennmaradó helyekre az Igazgatóság illetékes bizottságai a Labdarúgás Versenyszabályzatában leírt feltöltési szabályzatot figyelembe véve jártak el: a Nagyhalász és a Pap elfogadta a felkérést, így a másodosztályban indulhat.

Valamennyi csoportban augusztus 24-25-én rajtol a bajnokság.

Labdarúgás: vármegyei II. osztály, csoportbeosztás

Pannónia Zrt. csoport
Apagy SE, Balkány SE, Biri SE, Encsencs SE, Filo SE, Geszteréd FC (Balkányi Ifjúsági SE), Herkules FC Nagykálló, Kállósemjén SE, Kálmánháza SE, Levelek SE; Rakamazi Spartacus SE, Szakoly SE, Tiszalök VSE, Tiszavasvári SE.
2. számú csoport
Ajak VSC, Fényeslitke SE, Gyulaháza KSE, Jéke FC, Ladányi TC, Nagyhalász SE, Nyíribrony SE, Pap SE, Pátrohai LSE, Tiszaszalka SE, Tuzsér SE, Újdombrád SE, Vajai SE, Záhonyi VSE.
3. számú csoport
Bogát 2000 TC, Fehérgyarmat DFSZSE, Kisar SE, Kocsord SE, Milota SE, Nagydobosi LSE, Nyírcsaholy USE, Nyírlugos SE, Ópályi KSE, Őr KSE, Sonkád SE, Szatmárcseke KSE, Tisztaberek SE, Vámosoroszi KSE.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában