Ingatlanbazár

2021.12.18. 07:00

1,3 millió forintba kerül a megye legolcsóbb háza!

Ugyan némi felújításra szorul, de kifejezetten jól néz ki a megye egyik rekordere, a most következő, jelenleg legolcsóbban kínált családi ház.

A 64 nm-es ingatlanból hétvégi ház, de akár egy otthon is lehet! Kérdés, mennyi időt, energiát és pénzt fordít majd valaki a kozmetikázásra, korszerűsítésre. Mindenesetre mi drukkolunk az épületnek! És persze az új tulajnak is!


“Ömböly községben ház eladó. Eladásra kínálok Ömböly községben egy 64m2 hasznos alapterületű 2 szoba, előszoba, konyha és fürdő helyiségekből álló felújításra szoruló családi házat. A lakóház beton zsalukő alapra, vályogtégla falazattal, cserépfedéssel az 1960-as években megépített elfogadható szerkezeti állapotban lévő felújítandó nyaralónak, pihenőháznak kialakítható kivett lakóház, udvar besorolású.

A házban villany van, vezetékes víz az ingatlan előtt közterületen található. Gázcsonk az ingatlanon belül van. Az ingatlan a település csendes, zöldövezeti utcájában található. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!