Kisvárda hírei

2012.11.29. 07:42

Vonat ütközött egy üres személyautónak Szabolcsban

Nyíregyháza, 2012. november 29., csütörtök (MTI) - Vonat ütközött egy üres személygépkocsinak Kisvárda és Ajak között csütörtök reggel; a balesetben senki sem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2012. november 29., csütörtök (MTI) - Vonat ütközött egy üres személygépkocsinak Kisvárda és Ajak között csütörtök reggel; a balesetben senki sem sérült meg - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője az MTI-vel.08:25: Ismét használható a vasúti pálya Kisvárda és Ajak között

eloldották a korlátozást a Szabolcs megyei Kisvárda és Ajak közötti vasúti pályaszakaszon történt hajnali baleset után, amelyben egy InterCity vonat ütközött neki egy a síneken hagyott üres személyautónak - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyletese az MTI-t.


07:42: Tamásné Berki Bianka elmondta: a két település között valaki autójával felhajtott a vasúti pályára, és otthagyta a kocsit, amelynek aztán nekiütközött a Kisvárdáról Nyíregyházára tartó személyszállító vonat.

Kisvárda és Ajak között egyelőre szünetel a vasúti forgalom. A rendőrség megkezdte a helyszínelést, és természetesen keresik a személyautó tulajdonosát is a történtek tisztázása érdekében - mondta a szóvivőhelyettes.

A Mávinform sajtóügyeletese, Miklós Éva azt közölte az MTI-vel, hogy a baleset nem kiépített kereszteződésben történt, és egy InterCity ütközött az autónak. A helyszínelés idején, várhatóan fél nyolcig nem járnak vonatok az érintett pályaszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!