Kisvárda hírei

2012.12.04. 11:10

Táncoltak, sportoltak, szórakoztak

Kisvárda - „Mikulás váró” Mistral sportnapot rendeztek december 1-jén Kisvárdán a városi tornacsarnokban.

Kisvárda - „Mikulás váró” Mistral sportnapot rendeztek december 1-jén Kisvárdán a városi tornacsarnokban.A program vidám hangulatú mazsorett-találkozóval kezdődött. Megyénket Vaja, Kisvárda és a nyíregyházi „Jonathán” Mazsorett Csoport képviselte, továbbá bemutatkoztak még arany minősítésű együttesek Budapestről, Füzesgyarmatról, Sárospatakról és Sátoraljaújhelyről is. Az érdeklődők a szórakoztató műsorban láthattak többek között a mazsorett mellett modern táncot, twirlinget, gimnasztikát és egyéb látványos show-t.

– A nézők egyébként a belépőjegyükkel szavazhattak arra a csoportra, melyiknek a műsorát a legérdekesebbnek, a legötletesebbnek, a legszórakoztatóbbnak tartották – mondta el lapunknak a program főszervezője, Szilágyi Zoltánné, a Mistral Ifjúsági Sport Egyesület elnöke. – A mazsorett-találkozó közönségdíját a nyíregyházi Jonathán együttes kapta, a hazai, kisvárdai együttesre nem szavazhattak a nézők. A program második részében a Mikulás várás jegyében a mazsorettek mellett felléptek még helyi sportolók és táncosok is. A sportnap sztárvendége Szirota Jennifer volt, akit más oldaláról is megismerhetett a közönség, ugyanis egykoron ő is mazsorett-táncos volt. A nézők szavazata alapján a második rész leglátványosabb műsorát a Bessenyei György Gimnázium csapata mutatta be – tette hozzá Szilágyi Zoltánné.

A nyíregyházi mazsorettekre egyébként az adventi időszakban is mozgalmas napok várnak, ugyanis műsorukkal kedveskednek majd beteg gyermekeknek kórházban, nagycsaládosoknak és fellépnek idősek otthonában is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!