Kisvárda hírei

2013.05.03. 18:30

Mint a filmeken, oszlop dőlt az autóra, kiugrott a sofőr

Kisvárda - Villanyoszlopnak lökött péntek délután egy Opel egy Mercedest Kisvárdán, a sofőr kiugrott a kocsiból, amire az oszlop rádőlt.

Kisvárda - Villanyoszlopnak lökött péntek délután egy Opel egy Mercedest Kisvárdán, a sofőr kiugrott a kocsiból, amire az oszlop rádőlt.

Az elsődleges információ szerint, péntek délután egy Opel tartott Kisvárda belterületén, a Mártírok útján a Simonyi utca irányába. Amikor az autó a Hunyadi utcai kereszteződéshez ért, a gépkocsivezető úgy akart egyenesen továbbhaladni, hogy nem adott elsőbbséget a neki jobbról érkező Mercedesnek. A Mercedes vezetője az ütközés elkerülése érdekében megpróbálta félrekormányozni a járművet, és a közeli gimnáziumban tartandó ballagás miatt a gyalogosokra is ügyelni próbált, de az ütközés elkerülhetetlen volt. Az Opel a Mercedesnek ütközött a bal első keréknél, és az így meglökött Mercedes felhajtott a járda melletti területre, ahol egy betonoszlopnak ütközött. Úgy mondták, az autó vezetője kiugrott a járműből, amikor látta, hogy a kettétört oszlop dől a kocsira. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínelés idejére az útszakaszt a rendőrök lezárták, a forgalmat terelték. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!