Kisvárda hírei

2013.06.09. 10:46

Mentőhelikopter szállt le Kisvárda közepén

Kisvárda - Szombat este szokatlan dolog történt Kisvárda kellős közepén. Egy mentőhelikopter szállt le – a szűk terület ellenére nagyon pontosan kimérve a helyet, - az Aradi vértanúk terén, a város egyik legforgalmasabb részén, a Gyár úti lakótelep szomszédságában.

Kisvárda - Szombat este szokatlan dolog történt Kisvárda kellős közepén. Egy mentőhelikopter szállt le – a szűk terület ellenére nagyon pontosan kimérve a helyet, - az Aradi vértanúk terén, a város egyik legforgalmasabb részén, a Gyár úti lakótelep szomszédságában. A súlyos betegért érkező helikopter pilótájának nem sok helye volt, amikor a házak között letette a gépet. A biztonságos landolást a rendőrök is segítették, mert a környéket lezárták, a forgalmat elterelték. Az esemény híre terjedt a városban, tucatszám érkeztek az érdeklődők a helyszínre. A beteg beemelése után ellenőrizték a biztonságos emelkedés körülményeit, majd a személyzet beszállt a járműbe, és felemelkedtek a levegőbe, hogy minél hamarabb elláthassák a nyíregyházi kórházban továbbkezelt személyt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!