Kisvárda hírei

2013.10.19. 12:15

Akinek odasóztak a show-ban

Kisvárda - Szombaton a második élő show-val jelentkezik az X-Faktor – kisvárdai szereplővel.

Kisvárda - Szombaton a második élő show-val jelentkezik az X-Faktor – kisvárdai szereplővel.

Egyetlen szabolcs-szatmár-beregi illetőségű versenyző maradt versenyben az X-Faktorban. A népszerű televíziós tehetségkutató első élő show-jában a kisvárdai Tóth Marcell a kritikák kereszttüzébe került, kapott hideget-meleget, de sikerült párbaj nélkül továbbjutnia az újabb, szombati műsorba.

A válogatás során a 17 éves, kockás inges Marci a brit X-Faktor győztesének dalával, az Impossible-lel rukkolt elő. Tóth Gabi, a legfiatalabb zsűritag rögvest megjegyezte: „igazi rádióbarát hangja van”. Miután a Mentorház hetes mezőnyéből bejutott a legjobb háromba, még nagyobbak az elvárások vele szemben.

– Bíztam benne, hogy továbbjutok, de ahogy Tóth Gabi is mondta, nagyon nehéz volt, hiszen ebben a kategóriában heten versengtünk. Percről percre változtak az érzéseim az esélyeket illetően. Ez volt az egyik legnehezebb pontja részemre addig az X-Faktornak.

Legutóbb a Swedish House Mafia legnagyobb slágerével, a Don’t You Worry Child-dal igyekezett minél több nézői sms-t begyűjteni.

– Abban még jóval a verseny előtt biztos voltam, hogy a zene, az éneklés az, amivel foglalkozni szeretnék. Szerettem volna megmérettetni magamat, és erre a legjobb lehetőség az X-Faktor volt. A környezetem támogatott, szinte egyetlen ellenkezője sem akadt annak, hogy jelentkeztem a műsorba – mondta Marci, aki egyébiránt az Eurovízió-döntős ByeAlex másodunokatestvére. – Természetesen büszke vagyok a rokoni kapcsolatra, de igyekszem ezzel nem foglalkozni. Csak magammal kell törődni, megfelelni a kihívásoknak.

– Vendéglátást tanulok, de úgy érzem, nem ez lesz az én igazi utam. Az elmúlt hónapokban teljesen megváltozott az életem. Most tényleg azt csinálhatom, amire mindig is vágytam, amit szeretek: a zenével foglalkozhatok! Teljes erőbedobással az X-Faktorra koncentrálok, igyekszem a legjobb formámat hozni! Szeretnék minél tovább jutni, ezért mindent megteszek. Másra most nem is gondolok – jegyezte meg végezetül eltökélten a felső-szabolcsi fiatalember, aki egyre feljebb vágyik.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!