Kisvárda hírei

2013.11.19. 10:48

Jobbik-sajtótájékoztató | Területi érdekképviseletei irodát nyit a Jobbik Kisvárdán

Kisvárda - November 29-én, pénteken 15 órától területi érdekképviseletei irodát nyit a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kisvárdán, a Szent László utca 31. szám alatt – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján ifj. Földi István, a párt 3. választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltje.

Kisvárda - November 29-én, pénteken 15 órától területi érdekképviseletei irodát nyit a Jobbik Magyarországért Mozgalom Kisvárdán, a Szent László utca 31. szám alatt – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján ifj. Földi István, a párt 3. választókörzetének országgyűlési képviselőjelöltje.A politikus hozzátette: az ünnepélyes megnyitón Vona Gábor, a Jobbik elnöke is jelen lesz, 16 órától pedig közösen tartanak fogadóórát a helyi és országos problémákat, javaslatokat felvető Kisvárdán és körzetében élők számára. Péntek este a kocsordi székely hadosztály hagyományőrző egyesület jótékonysági estjén is részt vesz a két jobbikos politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!