Kisvárda hírei

2013.11.15. 13:56

Kisvárdára került az Országos Tűzmegelőzési Bizottság ajándéka

A TV2 kereskedelmi televízió-csatorna Napló című műsorának, telefonos vélemény-nyilvánító játékának egyik boldog nyertese Szegediné Godek Margit, kisvárdai lakos volt.

A TV2 kereskedelmi televízió-csatorna Napló című műsorának, telefonos vélemény-nyilvánító játékának egyik boldog nyertese Szegediné Godek Margit, kisvárdai lakos volt.A Szent György Görögkatolikus Általános Iskola pedagógusa aktív hozzászólója a „Napló”-nak, melynek köszönhetően legutóbb a szerencse is mellé szegődött: nyertesként regisztrálták a műsor készítői.

„Egy kétszemélyes balatoni wellnesshétvége, egy Vujity Trvtko könyv és egy bio italokból álló csomag mellett az Országos Tűzmegelőzési Bizottság ajándékának boldog nyertese lettem” - nyilatkozta a tanárnő, aki utóbbi nyereményét a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen vette át.

Az ajándékcsomag számos használati tárgy mellett - mint például tűzoltóautó formájú pen drive, bögre, egérpad, póló, kulcstartó, stb. - egy értékes szén-monoxid mérő készüléket is tartalmazott, hisz az Országos Tűzmegelőzési Bizottság a hivatásos tűzoltók munkájának támogatása mellett az állampolgárok megelőző, önmentő képességének fejlődését is előhivatott segíteni.

A nyertes ajándékát Papp Zoltán tű. alezredes, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóság parancsnoka és Urr Tamás tű. őrnagy, a Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség tűzoltósági felügyelője adták át.

- Durucz Gabi -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!