Kisvárda hírei

2014.03.28. 09:40

Szeszes italt tulajdonított el - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 27-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2014. március 27-én történt események összefoglalója.A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást T. Tibor 22 éves, Cs. Attila 26 éves, Z. János 41 éves nyíregyházi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a társaság 2014. március 27-én egy Nyíregyháza külterületén lévő lakatlan épületből fém és vaselemeket kísérelt meg eltulajdonítani. A rendőrök a három férfit tetten érték, elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást O. Tibor 25 éves balkányi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. március 27-én egy balkányi lakóházba betört, ahonnan szeszesitalt tulajdonított el. A rendőrök a fiatal férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság Dombrádi Rendőrőrse garázdaság bűntett és testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást K. Józsefné 49 éves, K. Marianna 23 éves, B. István 20 éves dombrádi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a két nő és a férfi 2014. március 27-én Dombrád belterületén korábbi nézeteltéréseik miatt bántalmazott egy 36 éves helyi lakost. A rendőrök a társaság tagjait elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik