Kisvárda hírei

2014.05.23. 18:55

Eltűnt egy nő Tiszakanyáron a folyóban

Tiszakanyár - Péntek délután Tiszakanyáron, a Tisza parton a hídnál dolgozó férfi egy nagy csobbanásra figyelt fel.

Tiszakanyár - Péntek délután Tiszakanyáron, a Tisza parton a hídnál dolgozó férfi egy nagy csobbanásra figyelt fel. Amikor odanézett, a víz egy emberi testet dobott fel, majd a test újra víz alá merült. A férfi csónakkal sietett keresni a vízbe esett embert, de nem járt sikerrel. Az esethez értesítést követően a cigándi és kisvárdai tűzoltók, valamint a BAZ Megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat vonult. Kiérkeztek a kisvárdai mentők és a rendőrség is.

A tűzoltók csónakkal alaposan átvizsgálták a híd környékén a vizet, de nem találtak az adatgyűjtés szerint női eltűntet. A Kelet-magyarországi Speciális Mentő Egyesület és a Felső-Tiszavidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesület tagjai is a helyszínre érkeztek, hogy a vízszint alatt folytassák a keresést. A speciális mentők a rendőrség és a tűzoltók motorcsónakjának segítségével, szonár használatával kezdték meg a katatást, amit információk szerint sötétedésig fognak végezni, ha előbb nem találják meg a testet. A kisvárdai rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!