Kisvárda hírei

2014.10.26. 11:08

Valótlan bejelentések Kisvárdán

Kisvárda - Szabálysértési őrizetbe vették a valótlanságokat állító nőt.

Kisvárda - Szabálysértési őrizetbe vették a valótlanságokat állító nőt.

A rendőrség Tevékenység-irányítási Központjába 2014. október 25-én 20 óra 30 perc körüli időben egy 31 éves kékcsei nő tett bejelentést, hogy a kisvárdai vasútállomáson négy férfi meg akarta erőszakolni.

A segélyhívó számra érkezett bejelentésre az ügyeletvezető a helyszínre küldte a járőröket, akik kiérkezve az állítólagos sértetten semmilyen sérülést nem láttak. A 31 éves nő elismerte, hogy valótlan bejelentést tett, ezért a járőrök figyelmeztetésben részesítették.

Rövid idő elteltével ismét segélyhívás érkezett a 31 éves nőtől, melynek során azt állította, hogy Kisvárda belterületén két férfi meg akarja erőszakolni. Az egyenruhások azonnal a megadott helyre siettek, hogy ellenőrizzék, valóban veszélyben van-e a bejelentő. Kiérkezve azt tapasztalták, hogy a nő egyedül ül egy padon és senki nincs a közelében. A rendőrök ismét megállapították, hogy a bejelentő nem mondott igazat, ezért a rendőrkapitányságra előállították és valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A 31 éves nő az eljárás során azzal magyarázta tettét, ily módon akarta elérni, hogy a rendőrök hazaszállítsák Kékcsére.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!