Kisvárda hírei

2014.12.01. 12:56

Előzetes letartóztatásban a kődobálás gyanúsítottja

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Járási Ügyészség hétfőn délelőtt indítványozta a 4-es főúton történt kődobálással gyanúsított férfi előzetes letartóztatását, mert tartani lehet attól, hogy újabb hasonló bűncselekményeket követne el.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Járási Ügyészség hétfőn délelőtt indítványozta a 4-es főúton történt kődobálással gyanúsított férfi előzetes letartóztatását, mert tartani lehet attól, hogy újabb hasonló bűncselekményeket követne el.

Ahogyan arról korábban tájékoztattuk olvasóinkat, a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság 2014. november 29-én éjjel elfogta azt a férfit, aki éppen ekkor gépkocsijával haladt a 4-es számú főúton Záhony irányából Nyíregyháza felé, miközben a leeresztett ablakon keresztül az erre a célra előkészített több kőből eggyel megdobta a vele szemben közlekedő egyik gépkocsit. A kőtől a gépkocsi visszapillantó tükre letört.

A rendőrség gyorstesztet végzett a férfin, mely kábítószer fogyasztását igazolta. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi 2014. november 20. napja óta követett el hasonló cselekményeket, azaz kővel dobálta a 4-es számú főúton közlekedő járműveket.

A rendőrség 10 rendbeli közlekedés biztonsága elleni bűntette és 1 rendbeli bódult állapotban elkövetett járművezetés vétsége miatt hallgatta ki gyanúsítottként az őrizetben lévő férfit.

A Nyíregyházi Járási Ügyészség a december 1-jén indítványozta a gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését, mert tartani lehet attól, hogy újabb hasonló bűncselekményeket követne el.

A bíróság egy hónapra elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség -


Több mint húsz betört szélvédőről, illetve megrongált karosszériáról tettek bejelentést a rendőrségen 2014. november közepe óta a 4-es számú főút Kisvárda és Nyíregyháza közötti szakaszán éjszaka közlekedő autósok. tovább »

Hétfőn este kb fél nyolc körül újra megjelentek a kődobálók. A feleségem autóját, és a mögötte jövő két autót is megdobták. Mindhárman megálltak, azt hitték egy teherautóról hullott le valami - írja levelében olvasónk. tovább »

Csütörtökre virradó hajnalban egy szlovák rendszámú Audi tartott a 4-es főúton Ajak felől Nyírtass irányába.tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!