Magyarország

2008.05.04. 13:17

Eltűnt gyerek a Balatonban - az anya sokkos állapotban

<p>Balatonszemes - Egyelőre a rendőrök sem tudták meghallgatni a szombaton a Balatonba fulladt ötéves kisfiú édesanyját, mert sokkos állapotban van - értesült a Független Hírügynökség.</p>

Gergely Mónika, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője az esettel kapcsolatban mindössze annyit közölt, hogy közigazgatási eljárásban vizsgálják a gyermek halálának körülményeit. Bővebb felvilágosítást hétfőre ígért.

A kisfiú két társával szombaton a balatonszemesi kikötő egyik úszóstégjén horgászott. Idősebb társai kora délután gyalog visszamentek a kikötőbe, a fiú pedig egyedül maradt a mólón. Miután később sem érkezett vissza, értesítették a vízimentőket. A Balatoni Vízimentők Szakszolgálatának búvárai végül délután öt óra előtt a találták meg holttestét a vízben, a stég mellett.

Előzmények:

  • Eltűnt egy kisfiú a Balatonban
    Eltűnt a Balatonban egy ötéves kisgyermek szombaton - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Vízimentők Szakszolgálatának szóvivője. Tarr Mihály elmondta: a gyerek Balatonszemesnél tűnt el.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!