Magyarország

2010.08.05. 18:26

ALSÓÖRSI LÖVÖLDÖZÉS - Gyászol Alsóörs és Balatonalmádi

<p>Döbbenet és gyász Alsóörsön és Balatonalmádiban. Egy nappal a tragédia után még mindenki értetlenül áll a történtek előtt. A tragédia helyszínén és a balatonalmádi rendőrkapitányság előtt egyre több gyertya ég. Csütörtökön este újabb megemlékezéseket tartanak Alsóörsön.</p>

Egyre gyűlnek a virágok és a mécsesek a 71-es főúton Alsóörsnél, a tragédia helyszínén. Valaki a lelőtt főtörzsőrmesterről is kitett egy képet a gyertyák mellé.

Szerda óta fekete zászló leng az alsóörsi önkormányzat épületén. Hebling Zsolt polgármester elmondta: az emberek folyamatosan a történtekről beszélnek, sok a találgatás arról, mi történhetett pontosan. Az eset miatt azonban nincs félelem az ott élőkben és a nyaralókban - tette hozzá.



Nagyobb térképre váltás

Fekete zászló leng a balatonalmádi rendőrkapitányságon is, és mécsesek vannak a bejárat előtt. Itt szolgált a főtörzsőrmester, aki a helyi polgárőrség munkájában is részt vett. Ottani társai életvidámnak ismerték. Semmi előjele nem volt a mostani tragédiának.

Megemlékezések csütörtök este is lesznek. A tragédia helyszínén, Alsóörsön a lelőtt rendőr kollégái és barátai is szerveznek gyertyagyújtást.

Kapcsolódó hírek:

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!