Magyarország

2010.08.09. 16:21

Kovács László: " a cselekvés iránya a fontos"

<p>"Nem a cselekvés sebessége, hanem az iránya a fontos" - mondta Kovács László. Hozzátette: a Fidesz nem az országért, hanem saját érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Minderről az MSZP alelnöke a párt önkormányzati kampányának regionális felkészítő fórumán beszélt hétfőn Győrben.</p>

Kovács László elmondta: a Fidesz három dologgal nyert az országgyűlési választásokon. Az egyik az olyan hamis állítások, mint például, hogy romokban az ország. A másik a "jól hangzó ígéretek": például, hogy megszorítások nélkül is ki tud lábalni az ország a válságból, vagy az egyszeri nagyarányú adócsökkentés. Az alelnök szerint a harmadik, ami miatt a Fidesz nyert, hogy gondosan eltitkolta igazi elképzelését és Kovács László szerint ezek az önkormányzati választásokig ki sem derülnek majd.

Az alelnök szerint a következő választás arról szól, az egész ország "narancs színű" lesz-e vagy sem. Hangsúlyozta több szocialista politikus is dolgozott az egypártrendszerben, ezért tudják, hogy az nem hatékony.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!