Magyarország

2010.08.27. 14:26

Orbán Viktor szeptember 7-én értékeli a kormányzat első 100 napját

<p>Orbán Viktor miniszterelnök elfogadta a Professzorok Batthyány Körének meghívását, és szeptember 7-én értékeli a kormány első 100 napjának munkáját - mondta pénteken a kormányfő szóvivője.</p>

A kormányfő a Professzorok Batthyány Körében elhangzó beszédében szólni fog azokról az intézkedésekről, amelyek célja az ország gazdasági önrendelkezésének helyreállítása - mondta pénteken Szijjártó Péter.

A miniszterelnök szóvivőjének tájékoztatása szerint Orbán Viktor beszélni fog az első gazdasági akcióterv 29 pontjának sikeréről, illetve "azon lépésekről, amelyek egyszerre voltak alkalmasak a pénzügyi stabilitás megteremtésére és a gazdasági növekedés lehetőségének biztosítására". A szóvivő hozzátette: szóba kerülnek a közeli jövő feladatai, így a szociális biztonság is nagyobb hangsúlyt kap. A kormányfő várhatóan szólni fog az Új Széchenyi tervről is.

A Professzorok Batthyány Körének elnöksége csütörtökön levélben hívta meg a Orbán Viktort, hogy értékelje kormánya első száz napját.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!