Magyarország

2011.03.06. 14:46

Linda mindent itthagy Dzsudzsák Balázsért

<p>Zimány Linda úgy érzi, végre megtalálta a hozzá illő férfit. A modell most egészen Hollandiáig utazott, hogy minden szabad percét együtt tölthesse Dzsudzsák Balázzsal.</p>

Néhány hónapja dúl a szerelem Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs között, s a szenvedélyük egyre kevésbé tűri a köztük lévő földrajzi távolságot. A modell nem is habozott, amikor némi szabadideje akadt, két hétre kiköltözött Hollandiába.

– A vizsgáim miatt nagyon nehéz volt számunkra az utóbbi időszak, de most végre van egy kis időm. Már másfél hete itt vagyok Balázsnál, az otthoni dolgaimat is úgy rendeztem, hogy most ne legyen halaszthatatlan elfoglaltságom – árulta el a jogásznak készülő Linda, aki a jövő héten tér vissza Eindhovenből. – Az új Sugarbird kollekciónkat fotózzuk, azért kell hazamennem. Szerencsére a tervezés folyamatában az interneten keresztül is részt tudtam venni – tette hozzá a Cool Tv egykori műsorvezetője, akit hamarosan követ a sztárfocista, hiszen néhány hét múlva Budapesten rendezik a Magyarország–Hollandia válogatott meccset.an Linda.

Folytatás az eredeti oldalon >>

Forrás: www.borsonline.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!