Magyarország

2011.07.08. 09:59

Halálra verte élettársát a mezőkövesdi férfi

Mezőkövesd - Veszekedés után halálra verte 43 éves élettársát egy 53 éves mezőkövesdi férfi.

Mezőkövesd - Veszekedés után halálra verte 43 éves élettársát egy 53 éves mezőkövesdi férfi. A nő holttestére csütörtökön reggel egy mezőkövesdi ingatlanban találtak rá. A férfit a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói emberölés megalapozott gyanújával őrizetbe vették, és a rendőrség indítványozta a főügyészségen a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezésének kezdeményezését – tájékoztatta a lapunkat Dobi Tamás, a főkapitányság kommunikációs irodájának munkatársa, aki még elmondta: a bűncselekmény körülményeit – így az áldozat halálának pontos okát és időpontját – szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Más forrásból úgy értesültünk, hogy a férfi rendkívül brutálisan bántalmazta élettársát, testszerte karóval ütötte, míg végül az asszony az elszenvedett sérülésekbe a helyszínen belehalt.

ÉM-SZP


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy mezőkövesdi férfival szemben.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!