Magyarország

2011.08.13. 15:49

Mi történt augusztus 12-én Borsod-Abaúj-Zemplén megyében?

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Összeállításunkból megtudhatja, mi történt pénteken Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Tiszaújváros - A JABIL Napon megrendezett Jabil 1/3 Maraton futóversenyen egyéniben atléták, csapatban azonban triatlonosok szerezték meg a győzelmet.

Miskolc - Egy Vörösmarty utcai társasházban fellobbanó tűzhöz riasztották a Miskolci Tűzoltóságot pénteken este.

Miskolc - Július 20-án a miskolci Szent István téren a Gyermekétkeztetési Alapítvány 100 rászoruló családnak osztott élelmiszert. A szervezet kampányához, Körmöndi Zoltánnak, a DVTK marketing igazgatójának a bejelentése alapján a diósgyőri futball klub is csatlakozott.

Miskolc - Az Avason 10 közterület- felügyelővel több lesz majd – ezt szavazták meg a miskolci képviselők. 

Miskolc - Több száz munkahelyet teremthet a megyeszékhelyen letelepedő gépgyártó cég.

Miskolc - A telep biztonsági őre sérült meg a csütörtök este, a kőbánya közelében bekövetkezett robbanásban.

Miskolc - A belvárosi rehabilitáció részeként több épület homlokzatát is felújítják Miskolcon. 

Miskolc - Az Aranypajzs együttes koncertjén az őskoriaktól a Kárpátmedencei népiekig sokféle hangszer megszólalt a Miskolci Bölcsész Egyesület udvarán

Cigánd - Az egykori polgármester cáfolja, hogy Cigándnak 2009-ben többmilliárdos adóssága lett volna.

Miskolc, Kesznyéten - Csak az az iskola kap tankönyvet, amelyik kifizette a tavalyi árát.

Miskolc (MTI) - Két újabb borsodi bányatóban engedélyezték a fürdést - közölte a rendőrség az MTI-vel pénteken

A Tankönyves Vállalkozók Országos Testületének (TVOT) közgyűlése szerint nem kellene kiszállítani az arra jogosultaknak járó ingyenes tankönyveket azoknak az iskoláknak, melyek fenntartója még a tavalyiak árát sem fizette ki. Három héttel a tanévkezdés előtt még mindig mintegy 100 millió forintos az önkormányzatok tavalyról megmaradt tartozása - közölte Szarvas Ballér Judit, a TVOT elnöke.

Miskolc (MTI) - Ismét országzászló lenghet Miskolcon, a magyarság összetartozását szimbolizáló emlékművet közadakozásból építik fel, avatását augusztus 20-án tartják - tájékoztatta Dobos Tímea, a polgármesteri hivatal szóvivője pénteken az MTI-t

Miskolctapolca - Ha nem ismeri a helyi, a miskolctapolcai parkolási viszonyokat az ember, akkor bizony érdekes szituációkba kerülhet. Hányféleképpen parkolhatunk Miskolctapolcán? Lássuk!

Miskolc, Diósgyőr - XII. Középkori Forgatag Diósgyőr várában, avagy lovagi játékok Nagy Lajos király udvarában augusztus 13-án és 14-én.

Miskolc - Valószínűleg egy szürke gém vadászott pénteken délelőtt a miskolci Tiszai pályaudvar szomszédságában, a Szinva patakban.

Miskolc - Miskolc segíthet Munkácsnak a szelektív hulladékgyűjtés megszervezésében, kialakításában.

Kazincbarcika – Szombaton már 3. alkalommal rendeznek tuning találkozót a városban. A rendezvény reggel 9 órától késő délutánig várja a látogatókat.

Miskolc - A program a szoptatás világnapja alkalmából került megrendezésre Miskolcon, a Klapka úti rendelőben.

Tiszaújváros - A Városért Egyesület nyerte a 13. TVK Triatlon Nagyhét „Bogratlon” fesztiválját.

Arnót - Az arnóti önkormányzat csapata is részt vesz a 2011. augusztus 12-14. között a Fejér megyei Perkátán megrendezendő virtusvetélkedő országos döntőjében - mondta el a település polgármestere, dr. Üveges István.

Ózd - Egy pályázatnak köszönhetően kevesebbet kell fizetni azoknak az ózdi fogyasztóknak, akik csak az ivóvíz szolgáltatást vesztik igénybe a helyi vízműtől. 

Egy kb. 12 hetes keverék szuka kiskutya keresi szerető gazdiját.

Szerencs - A nyertes kisvállalkozások pályázatainak hivatalos eredményhirdetésére és a támogatói szerződés megkötésére augusztus 9-én került sor Szerencs Város Polgármesteri Hivatalának kistanácskozó termében

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/16977/2011. Ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat Mészáros Imre 50 éves miskolci lakos eltűnése ügyében. 

A tanítás szerint azért élünk, hogy elmeséljük. Nem vitatnám az állítás igazságát, csak a pontosság kedvéért jegyezném meg: némileg zárt gondolati rendszer ez, amennyiben bár értelemmel felruházza a létet, de tartalommal már nem feltétlenül.

Mezőkövesd - Az év eltelt időszakában a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságnak Mezőkövesd város területére vonatkozó vagyon elleni bűncselekményi mutatója jelentős javulást mutat az egy évvel korábbihoz képest annak ellenére is, hogy az elmúlt hetekben több kisebb értékre lekövetett besurranásos lopás történt a városban. A nyomozók a helyzetet elemezve léptek és megtalálták a megoldás „kulcsát”.

Miskolc - A tárolót használó közösség feladata a rend biztosítása.

Sátoraljaújhely, Miskolc - Az energiatakarékosság jegyében hajtanak végre fejlesztéseket megyénk két börtönében. 

Van egy valamivel több, mint 16 ezer lakosú város. Valamivel több, mint 30 kilométerre Miskolctól. Igen, Tiszaújváros. A hely, amely tizenöt éve egy hétig a triatlon(világ) fővárosa.JLI jegyzete.

Miskolc - Vivien 20 éves miskolci diáklány. A Miss Alpok-Adria szépségverseny borsodi fordulójának egyik döntőse. Szereti a változatosságot, modellkedik, zumbázik és ezek mellett bőrdíszművesként táskákat készít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!