Magyarország

2011.09.12. 17:36

Leugrott a tízemeletes tetejéről egy férfi Miskolcon

Miskolc - A mélybe vetette magát egy Kishunyad utcai tízemeletes ház tetejéről és szörnyet halt hétfő délután egy középkorú férfi.

Miskolc - A mélybe vetette magát egy Kishunyad utcai tízemeletes ház tetejéről és szörnyet halt hétfő délután egy középkorú férfi. Az öngyilkosságnak számtalan szemtanúja volt, ugyanis a lapos tető szélén egyensúlyozó ember felkeltette a járókelők érdeklődését.

A férfi – aki információink szerint egzisztenciális és szerelmi okok miatt került olyan kétségbeesett állapotba, hogy végül eldobta magától az életét – legalább két órán át állt, majd ült a tető peremén, s mikor már úgy tűnt, a hozzáértőknek sikerült lebeszélniük a szándékáról, leugrott – hiába kaptak utána, megakadályozni nem tudták.

A helyszínen tartózkodó mentők csak a halál beálltát állapíthatták meg.

A rendkívüli haláleset ügyében a Miskolci Rendőrkapitányság államigazgatási eljárást folytat.

ÉM-SZP


Kis híján elkapta a férfi karját az az orvos és azok a rendőrök, akik a tetőn azon fáradoztak, hogy lebeszéljék öngyilkossági szándékáról. Sajnos nem sikerült nekik…


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!