Magyarország

2012.07.16. 14:47

Súlyos baleset a szolnoki Szent István hídon

Szolnok, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Hárman megsérültek, amikor négy jármű ütközött hétfőn a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István hídon; az útszakaszt teljesen lezárták - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.

Szolnok, 2012. július 16., hétfő (MTI) - Hárman megsérültek, amikor négy jármű ütközött hétfőn a 4-es főút Szolnokot elkerülő szakaszán, a Szent István hídon; az útszakaszt teljesen lezárták - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel.S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a baleset eddig tisztázatlan okból, kora délután történt.

Az MTI helyszíni információi szerint az érintett útszakaszon egy cseh rendszámú kamion, egy román rendszámú kisteherautó és két személygépkocsi karambolozott. A két személyautó közül az egyik ugyancsak román. Az elsődleges adatok szerint a három sérült közül egy embert súlyos, kettőt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

Az egyik járműből több négyzetméternyi területen olaj folyt a híd útburkolatára, a síkosságmentesítést jelenleg is végzik a szolnoki tűzoltók.

A 4-es főút érintett szakaszát a helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárta a rendőrség. A forgalmat Szolnok belvárosa felé elterelik, emiatt mind Budapest, mind Debrecen felől több kilométeres torlódás alakult ki.

Ezek is érdekelhetik