Magyarország

2012.08.27. 17:26

Baleset miatt lezárták az M5-ös autópályát Kisteleknél

zeged, 2012. augusztus 27., hétfő (MTI) - Az M5-ös autópályán hétfő délután balesetet szenvedett kamion műszaki mentésének idejére a sztráda Budapest felé tartó oldalán is lezártak egy sávot, a Szeged irányába tartókat pedig Kisteleknél leterelik a régi 5-ös útra - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

zeged, 2012. augusztus 27., hétfő (MTI) - Az M5-ös autópályán hétfő délután balesetet szenvedett kamion műszaki mentésének idejére a sztráda Budapest felé tartó oldalán is lezártak egy sávot, a Szeged irányába tartókat pedig Kisteleknél leterelik a régi 5-ös útra - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.Szenti Szabolcs elmondta, a defekt következtében felborult, faárut szállító román kamiont sikerült visszaállítani a kerekeire, és a rakományból is 7,5 tonnát visszapakoltak a járműre. A műszaki mentést végző szakemberek azon dolgoznak, hogy Szeged felé is egy sávon mihamarabb megindulhasson a forgalom - tette hozzá a százados.

A baleset a 144-es kilométer közelében történt, az országhatár felől érkező teherautó defektet kapott, megcsúszott és átszakította a szalagkorlátot. A jármű a Szeged felé tartó pályatesten oldalára fordult, és a rakomány leborult róla.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!