Magyarország

2012.08.05. 09:36

Több mint három milliárdot költ marketingre a Magyar Turizmus Zrt.

Budapest, 2012. augusztus 5., vasárnap (MTI) - A Magyar Turizmus Zrt. által, a bel- illetve külföldi kommunikációs és marketing feladatokra kiírt két gyorsított tárgyalásos közbeszerzést az I.M.G. Inter Media Group Kft. illetve a Mediaedge:cia Hungary Kft. nyerte, a két feladat nettó értéke meghaladja a 3 milliárd forintot - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Budapest, 2012. augusztus 5., vasárnap (MTI) - A Magyar Turizmus Zrt. által, a bel- illetve külföldi kommunikációs és marketing feladatokra kiírt két gyorsított tárgyalásos közbeszerzést az I.M.G. Inter Media Group Kft. illetve a Mediaedge:cia Hungary Kft. nyerte, a két feladat nettó értéke meghaladja a 3 milliárd forintot - derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.A külföldi turisztikai marketingre kiírt tenderre egyedül a Mediaedge:cia Hungary Kft. adott ajánlatot. A munka két évre szól, nettó 1 milliárd 575 millió forint keretösszeggel.

A belföldi médiastratégia alkotásra, médiatervezésre kiírt közbeszerzésre is egy ajánlat érkezett, az I.M.G. Inter Media Group Kft.-é. A szintén kétéves keretszerződés összege itt is nettó 1 milliárd 575 millió forint.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!