Magyarország

2012.12.09. 17:10

Kigyulladt egy lóistálló Isaszegen

Budapest, 2012. december 9., vasárnap (MTI) – Kigyulladtak egy lóistálló melletti tároló szalmabálái vasárnap délután Isaszegen a Gyöngyvirág utcában, a lángok átterjedtek az istálló tetőszerkezetére is. A tűzben senki sem sérült meg – tájékoztatta Spitz Alexandra az MTI-t.

Budapest, 2012. december 9., vasárnap (MTI) – Kigyulladtak egy lóistálló melletti tároló szalmabálái vasárnap délután Isaszegen a Gyöngyvirág utcában, a lángok átterjedtek az istálló tetőszerkezetére is. A tűzben senki sem sérült meg – tájékoztatta Spitz Alexandra az MTI-t.A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: az új építésű lovardából még a tűzoltók érkezése előtt kimenekítették a lovakat. A kiérkező mentők az istálló tulajdonosát megvizsgálták, de megállapításuk szerint nem történt füstmérgezés. A helyszínen 20 tűzoltó dolgozott. A gödöllői tűzoltóság munkatársai csak távolsági vízszállítással tudták megoldani az oltást – tette hozzá Spitz Alexandra.

 

 

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!