Magyarország

2014.12.19. 08:48

Orbán Ráhel a Facebookon üzent

Egy nyilvános Facebook posztban üzent minden magyarnak a miniszterelnök lánya Svájcból. Erre azért volt szükség, mert, ahogy írja: „ellenzéki pártok és politikusok rajtam keresztül intéztek támadást Édesapám, Magyarország miniszterelnöke ellen”.

Egy nyilvános Facebook posztban üzent minden magyarnak a miniszterelnök lánya Svájcból. Erre azért volt szükség, mert, ahogy írja: „ellenzéki pártok és politikusok rajtam keresztül intéztek támadást Édesapám, Magyarország miniszterelnöke ellen”. Orbán Ráhel a festői Lausanne-ben tartózkodik férjével, 25 éves és a saját lábukon állnak. Tömören összefoglalva ez az üzenet lényege. Kitér arra is, hogy van közgazdasági végzettsége van és több, mint 3 évet dolgozott a szállodaiparban, 4 nyelven beszél. Hisz abban, hogy a karrier és a család összeegyeztethető. Édesapja mindig arra tanította, hogy „sohase azt kérdezzem, mit tesz értem a hazám, hanem, hogy én mit tehetek a hazámért”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!