Magyarország

2015.01.22. 12:43

Való Világ: Csak összejött takaró nélkül

Az idei szériában már nem az a kérdés, hogy lefekszik-e egymással egy szerelmespár, hanem hogy merik-e takaró nélkül. Edina és Laci bemutatja, hogyan kell ezt csinálni.

Az idei szériában már nem az a kérdés, hogy lefekszik-e egymással egy szerelmespár, hanem hogy merik-e takaró nélkül. Edina és Laci bemutatja, hogyan kell ezt csinálni. Edina lett az első a táncversenyen, a jutalma pedig egy romantikus este volt Lacival. A szokásos vacsora és pezsgő kombináció után már alig várták, hogy egymásnak essenek. Együttlétükkel új fogalmat vezettek be a Való Világ 7 életében: takarómentes szex. Na jó, nem úgy tűnik, hogy teljesen szándékos volt a dolog, de az akció hevében a gyűlölt takaró kicsit lecsusszant (a nézők és rajongók nagy örömére).

Még mielőtt belecsapnánk a videóba: iskolahét van! Ezt minden szériában elsütik, mert piszkosul vicces, ahogy a nyolc általánossal is keményen szenvedő felnőtteket megpróbálják némi IQ-fejlesztésre bírni. Fanni rögtön kijelentette, hogy ő után tanulni. Ez meglepő, mert nem látszik rajta, egy művelt, irodalmat kedvelő, finom hölgynem tűnik (irónia off). Úgy összességében senkinek sem tetszik ez a téma, mindenki inkább punnyadna, piálna és szexelne, elvégre ehhez értenek. Dóri kijelentéséhez pedig nem tudunk mit hozzátenni, maga a mély filozófia: “Nem hiszek a történelemben, szerintem ez nagy kamu, népbutítás, egy közösen elfogadott valami”.

Következzen a videó:

Ezek is érdekelhetik