Magyarország

2015.02.24. 14:21

Buda-Cash botrány: esett az Update részvények értéke

Aki a részvényeket kibocsátó Buda-Cashnél vásárolt, az most nagyon le fog fogyni, Update termékek nélkül is! Biztos, hogy sok ilyen van, mert Norbi is arra buzdított mindenkit, hogy ott vegyék.

Aki a részvényeket kibocsátó Buda-Cashnél vásárolt, az most nagyon le fog fogyni, Update termékek nélkül is! Biztos, hogy sok ilyen van, mert Norbi is arra buzdított mindenkit, hogy ott vegyék. Hétfő éjjel razziát tartott a rendőrség a Buda-Cash brókerháznál, a működését pedig azóta fel is függesztették. A Magyar Nemzeti Bank biztosai átvették a cég felügyeletét. Az események hatására az Update részvények értéke 6%-ot esett. Ez kimondottak rosszul érinti azokat, akik a Buda-Cash brókerháznál fektettek a részvénybe, aki máshol tette ezt, az legalább hozzáfér a pénzéhez. A cég honlapja szerint "a Kibocsátó minimum 800 ezer darab és maximum 2,2 millió darab részvényt ajánlott fel 990 forintos áron. A befektetők 831764 darab törzsrészvényt jegyeztek le." Kiderül továbbá az is, hogy 2014-ben Business Superbrands díjat nyertek.

Norbi egy rövid szöveget tett közzé az esettel kapcsolatban a Facebook oldalára:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="350">

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!