Magyarország

2017.01.20. 07:45

Videó: Borzalom - Szerelmi bánatában feküdt a vonat elé egy 12 éves fiú

Hernád - 12 éves fiút gázolt halálra a vonat Hernád határában. A helyiek az egy hete történt eset óta sem tudják a magyarázatot a tragédiára. <a href="http://tenyek.hu/belfold/228158_szerelmi-banataban-fekudt-a-vonat-ele-a-12-eves-fiu.html">Többen azt mondták a Tényeknek</a>, hogy a fiú családjában gondok voltak. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas riport!

Hernád - 12 éves fiút gázolt halálra a vonat Hernád határában. A helyiek az egy hete történt eset óta sem tudják a magyarázatot a tragédiára. Többen azt mondták a Tényeknek, hogy a fiú családjában gondok voltak. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas riport!

Hernád lakói megrendültek a tragédia hallatán. Azt mondják a fiatal fiú szülei elváltak. Az édesanyja új életet kezdett, az apja pedig külföldön dolgozik, ezért a gyerek a nagymamához került. Az egyik lakó elmondta a Tényeknek, hogy a fiú sokat volt az utcán, de úgy tudja az iskolában is problémái voltak. Azt mondják a fiú csupán szeretetre vágyott, de nehezen találta a helyét az életben.

Édesanyja új családjába fél évvel ezelőtt már történt tragédia. A 12 éves Gábor kétéves kishúga meghalt. Mások szerint viszont szerelmi csalódás érte a kisfiút.

„Azt mondta a kisgyerek, hogy ő ezt így nem bírja tovább. és hogy valamit csinál magával, ezt hallottam.” – mondta egy helyi nő a Tényeknek.

A fiú nagyon jó sportoló volt. Focistának készült, és a lakók szerint minden esélye megvolt arra, hogy profi játékos legyen belőle. Egykori egyesülete az interneten is megemlékezett a fiúról. A 12 éves fiú a hernádi vasútállomástól néhány száz méterre a nehezen megközelíthető sínekhez ment, majd a vonat elé feküdt. A fiút az érkező vonat halálra gázolta.

„Még meg is fogta a sínt, hogy sikerüljön neki ez a dolog.” – mesélte a helybéli nő.

A helyiek szerint tűzoltók és a mentők is nagy erőkkel mentek a tragédia helyszínére, de a fiú életét már nem lehetett megmenteni.

Forrás: tenyek.hu


Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,

hívja mobilról is a

116-123

ingyenes, lelki elsősegély számot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!