Magyarország

2017.10.05. 08:21

Tragédia a 4-es elkerülőn: Édesanyjával és párjával autózott a halálba a nyíregyházi Attila

Debrecen, Nyíregyháza - Ők voltak a legszebb szerelmespár, akiket valaha ismertem - nyilatkozta a halott lány barátnője Attiláról és Gináról.

Debrecen, Nyíregyháza - Ők voltak a legszebb szerelmespár, akiket valaha ismertem - nyilatkozta a halott lány barátnője Attiláról és Gináról.

Mint arról korábban beszámoltunk, szörnyű tragédia történt kedd éjszaka Debrecen határában: két család élete omlott össze egyetlen pillanat alatt egy szörnyű karambolban.

A kék Seatban öten ültek: a 20 éves Attila, a férfi 43 éves édesanyja, Attila szerelme, a 23 éves Gina, valamint Attila egyik barátja, és annak párja. A balesetben hárman vesztették életüket: Attila, Attila édesanyja és Gina. A kocsiban ülő mind az öt utas Nyíregyházán lakott, ahová épp tartottak Budapestről. Azt egyelőre még nem tudni, a sofőr egyáltalán miért hajtott le a debreceni elkerülőnél, hiszen az autópályán nyílegyenesen hazaértek volna.

Gina barátnője sírva nyilatkozott a Blikknek:

Attila és Gina már hat éve voltak együtt, imádták egymást. Ők voltak a legszebb szerelmespár, akiket valaha ismertem. Fiatalok voltak, nagy tervekkel, és büszkén mondták mindig, hogy a legfontosabb az, hogy egymást már megtalálták a nagy álmok megvalósításához."

Gina és Attila Facebook-oldalát valósággal ellepték a részvétet nyilvánító üzenetek.

Attila egyik barátja ezt írta:

Hihetetlen, pár napja még találkoztunk a suliban, most meg… nyugodjatok békében..."

Néhányan adománygyűjtésbe is kezdtek.

A szemből érkező Skodának csak az eleje tört össze, az autó sofőrje élve megúszta az ütközést. Mint arról beszámoltunk, őrizetbe vették a debreceni sofőrt.


[related-post post_id="3639239"]

[related-post post_id="3639002"]

[related-post post_id="3638009"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!