Magyarország

2019.01.25. 12:12

Videó: „Nem láttam egy hókotrót sem!” - Kövesse nyomon a sószórókat a megyében!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Facebook oldalán tett közzé videót arról, hogy mennyit dolgoztak a gépeik.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Facebook oldalán tett közzé videót arról, hogy mennyit dolgoztak a gépeik.

Azt írták: Miért nem lát minden autós minden kilométerkőnél hókotró járművet? Azért, mert az országos, 32 ezer kilométeres közúthálózatra átlagosan 1 munkagépre 40–50 kilométernyi szakasz jut, és mivel járműveink folyamatos mozgásban vannak, egy-egy fordulókör után újra fel kell tölteni őket, emellett egy fordulókör 2-5 órát vesz igénybe egy munkagépnél, ez idő alatt pedig folyamatos havazásnál újra téliesebb útviszonyok alakulhatnak ki, így újra és újra be kell és be is avatkozunk, mindaddig, amíg a havazás el nem áll.

Minden gépünk GPS jeladóval van felszerelve, ezért az elmúlt 24 óra gépjárműmozgásairól és beavatkozásairól a weboldalunkon publikálunk friss time lapse videókat, melyek itt érhetőek el.

Hasonló visszatérő, gyakori kérdésekre ide kattintva kaphatnak részletes válaszokat és magyarázatot.


[related-post post_id="4119907"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!