Miskolc hírei

2011.07.07. 08:40

DVTK: Közönségtalálkozó pénteken este

Miskolc, Diósgyőr - A DVTK labdarúgó csapata közönségtalálkozót szervez az NB I-es bajnoki rajt előtt. Az ankéton a tervek szerint az új igazolások közül, Francisco Gallrado és Farkas Balázs, míg a csapat további két meghatározó játékosa, José Luque és George Menougong is részt vesz. A péntek esti programon Benczés Miklós vezetőedző mellett, a klub új marketing igazgatójával, Körmöndi Zoltánnal is találkozhatnak a szurkolók.

Miskolc, Diósgyőr - A DVTK labdarúgó csapata közönségtalálkozót szervez az NB I-es bajnoki rajt előtt. Az ankéton a tervek szerint az új igazolások közül, Francisco Gallrado és Farkas Balázs, míg a csapat további két meghatározó játékosa, José Luque és George Menougong is részt vesz. A péntek esti programon Benczés Miklós vezetőedző mellett, a klub új marketing igazgatójával, Körmöndi Zoltánnal is találkozhatnak a szurkolók.Hazatért a bükfürdői edzőtáborozásról a DVTK NB I-es labdarúgócsapata. Az edzőtáborozás utolsó meccsét kedden este az osztrák másodosztályú TSV Hartberg ellen, annak vendégeként játszotta a DVTK. A 4-1-es vereséget követően szállt buszra a csapat, és szerdán a hajnali órákban érkezett meg Miskolcra.

És, hogy milyen volt az edzőtábor hat napja? Erről Benczés Miklós, a csapat edzője a következőket mondta: – Mivel pályák tekintetében Diósgyőrben a körülmények nem adottak az NB I-hez, jó, hogy el tudtunk menni Bükfürdőre. Az ellátás, az étkezés terén is minden rendben volt, szem előtt voltak a játékosok, az együtt eltöltött napoknak a jövőben lehet igazi haszna. Jó ellenfelekkel játszhattunk mérkőzéseket, ezt itthon nem igazán tudtuk volna megtenni. Igaz, hogy ehhez egy kicsit sokat kellett buszoznunk, mert mindenkihez csak utaztunk, de ez ha itthon maradunk sem lett volna másképp. Ez az edzőtáborozás az eredeti elképzelés szerint az új játékosok csapatba építéséről is szólt volna, de mint az ismert, nem érkezett meg minden posztra a várt játékos.

A DVTK próbajátékosairól

A bükfürdői edzőtáborozás idején két próbajátékos lépett pályára csatárposzton a DVTK csapatában, a szenegáli- szlovák állampolgárságú Mohamadou Seye és a szenegáli- francia L’imam Seydi, akik közül utóbbi maradt tovább a piros-fehérekkel. Róluk kedden délután hiába kérdeztük Szentes Lázár szakmai igazgatót, csak másnapra ígért erről információt, és szerdán este fél hatkor is eredménytelenül hívtuk, mert csupán annyit tudtunk meg tőle, hogy még folyamatban van, és majd felkerül a klub honlapjára. Ott azonban – oldalzártánkig – nem találtunk friss hírt a játékosok további sorsával kapcsolatban.

DVTK-közönségtalálkozó

A klub ugyanakkor tájékoztatja a szurkolókat, hogy pénteken közönségtalálkozót tart, amelynek helyszíne a Miskolc Pláza (a földszint) lesz. A kezdési időpont: 20.00. Hogy pontosan kivel, kikkel találkozhatnak majd holnap este a drukkerek? George Menougonggal, José Luquéval, Francisco Gallardóval, Farkas Balázzsal és Benczés Miklóssal.

Amint azt már jeleztük, szombaton 17.30-tól edzőmeccset vív a DVTK, hazai környezetben a Tatran Presov ellen.

ÉM


[poll id="6"]



A DVTK este háromgólos vereséget szenvedett osztrák riválisától.


A Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK-hoz érkezett két szenegáli játékos közül már csak az egyiküknek van esélye, hogy a Diósgyőr játékosa legyen.


A vasárnapot sem a bükfürdői edzőtáborban töltötték a diósgyőri labdarúgók.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!